1405-01-07 00:46
43
0
96850
آمادگی برای اسکان ۶۰ هزار نفر وجود دارد؛

گلستان پذیرای ۲۸ هزار هموطن آسیب‌دیده از جنگ رمضان

استان گلستان در حال حاضر پذیرای ۲۸ هزار هموطن آسیب‌دیده از جنگ رمضان است و تلاش می‌شود خدمات شایسته‌ای به هموطنانی که به این استان شمالی پناه می‌آورند، ارائه شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، در پی حملات جنایتکارانه آمریکایی-صهیونیستی به نقاط مختلف کشورمان تعدادی از هم وطنان عزیزمان در این استان شمالی اسکان گرفتند استان گلستان مسئولیت خطیر پذیرش و اسکان هموطنان آسیب‌دیده از ۷ استان جنگ‌زده را بر عهده گرفته است.

در راستای اطمینان از رسیدگی شایسته به این عزیزان، حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان، از یکی از مدارس گرگان، یکی از مراکز اسکان موقت، بازدید کرد. این بازدید با هدف ارزیابی روند ارائه خدمات و اطمینان از هماهنگی کامل میان دستگاه‌های اجرایی و قضایی صورت گرفت.

رئیس کل دادگستری گلستان ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، بر هماهنگی و همکاری مؤثر میان دستگاه‌های اجرایی استان و پشتیبانی قضایی تأکید کرد و از فراهم شدن شرایط مناسب برای اسکان و رفاه هموطنان آسیب‌دیده ابراز رضایت نمود. این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان برای کاهش آلام و تأمین امنیت و آرامش برای قربانیان این حملات است.

 

 

حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان از محل اسکان هموطنان آسیب‌دیده در یکی از مدارس گرگان بازدید کرد

رئیس کل دادگستری گرگان در این بازدید با اشاره به هماهنگی و همکاری بسیار خوب بین دستگاه‌های اجرایی استان و پشتیبانی قضایی، از فراهم شدن شرایط مناسب برای اسکان مهمانان قدردانی کرد.

وی بیان کرد: در هتل‌های گلستان با ارائه تخفیفات ویژه، خدمات مناسبی به هموطنان ارائه می‌شود و بخشی از این عزیزان نیز در مدارس گلستان اسکان یافته‌اند.

آسیابی گفت: در جلسه‌ای که با حضور استاندار و سایر مسئولین استان گلستان برگزار شد تصمیم گرفته شد که هیچ مبلغی از هموطنانی که در مدارس اسکان یافته‌اند، دریافت نشود.

وی بیان کرد: خدمات رایگان در حوزه تغذیه و سایر خدمات مورد نیاز هموطنان آسیب‌دیده توسط فرمانداری گرگان و سازمان میراث گردشگری ارائه می‌شود.

گلستان، پذیرای ۲۸ هزار هموطن آسیب‌دیده از جنگ رمضان/آمادگی برای اسکان ۶۰ هزار نفر

مدیرکل میراث فرهنگی گلستان گفت: از ابتدای جنگ رمضان ستاد خدمات سفر در استان گلستان به عنوان ستاد اسکان با دبیرخانهٔ میراث فرهنگی، مسئولیت پذیرایی از پناهندگان را بر عهده داشته است این ستاد با تمام توان در تلاش است تا خدمات شایسته‌ای به هموطنانی که به استان پناه می‌آورند، ارائه دهد.

فریدون فعالی افزود: ظرفیت اسکان در گلستان به ۶۰ هزار نفر رسیده است تا به امروز حدود ۲۸ هزار نفر اقامت کرده‌اند و بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ نیز در مدارس طرح اسکانیک که توسط آموزش و پرورش تجهیز شده اسکان یافته‌اند.

به گفته وی؛ این ستاد با انجام نظارت، بررسی و سرکشی مستمر، تلاش می‌کند تا خدمات مناسبی به پناهندگان ارائه دهد تاسیسات گردشگری علاوه بر تخفیف ویژه برای هموطنان آسیب‌دیده هر شب تعدادی غذای گرم را نیز بین مدارس طرح اسکان توزیع می‌کنند.

انتهای خبر/

 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.